6972364734 ΣΜΥΡΝΗΣ 40 ΑΜΑΛΙΑΔΑ, ΙΝΑΚΟΥ 12 - ΠΑΤΡΑ, Αμαλιάδα info@keramoskepes-skepes.gr

Ιωάννης Dalipaj

Κεραμοσκεπές - Πέργκολες - Στέγες - Δάπεδα - Σοφίτες Αμαλιάδα, Πάτρα


 

Η εταιρεία μας “Ιωάννης Dalipaj” που βρίσκεται στην Σμύρνης 40 στην Αμαλιάδα, εδώ και 25 χρόνια αναλαμβάνει να υλοποιήσει με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με κεραμοσκεπές, σκεπές παντός τύπου, ξύλινα πατώματα και πέργκολες. Το έμπειρο προσωπικό μας δίνει λύσεις σε κάθε χώρο, ανεξαρτήτως κλίμακας και χρήσης και προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Αμαλιάδα, την Πάτρα, τον Πύργο, την Καλαμάτα αλλά και όλη την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συνεννοήσεως.

Εδώ και 25  χρόνια έχουμε φέρει σε πέρας εκατοντάδες έργα σε όλη την Πάτρα. Έχουμε κατασκευάσει κεραμοσκεπές σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εκκλησίες κα., προσπαθώντας πάντα να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για κάθε ένα από αυτά.

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε με πιο υλικό θέλετε να επενδυθεί η στέγη σας, ρωμαϊκά κεραμίδια, βυζαντινά κεραμίδια ή τσιμεντένια κεραμίδια. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για τον χώρο σας.

- Κατασκευή ξύλινων  δαπέδων Πάτρα
- Πέργκολες Πάτρα
- Υδρορροές αλουμινίου Πάτρα

Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την και ερχόμαστε στον χώρο σας ώστε να εκτιμήσουμε το εργό.

Ακόμα, αναλαμβάνουμε την συντήρηση ή την επισκευή  κεραμοσκεπών με το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’οίκων” (70% των χρημάτων είναι δωρεάν και το 30% το πληρώνετε άτοκα σε 5 χρόνια) στην Πάτρα αλλά και όλη την Ελλάδα.

 

Περιοχές που εξυπηρετούμε:
Κεφαλονιά, Αγρίνιο, Λευκάδα, Αθήνα, Πύργος Ηλίας, Αμαλιάδα, Καλαμάτα, Ζάκυνθος, Ναύπλιο, Κόρινθος, Αίγιο, Ναύπακτος, Τρίπολη και όλη την Ελλάδα.Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία
Σμύρνης 40, Αμαλιάδα, Τ.Κ 27200 / ΑΧΑΪΑΣ
Κιν. 6972364734


www.keramoskepesntalipai.com
ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ - ΚΕΡΑΜΟΣΚΕΠΕΣ ΜΕ ΠΑΝΕΛ ΑΜΑΛΙΑΔΑ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΠΑΤΡΑ - ΣΟΦΙΤΕΣ ΠΑΤΡΑ - ΣΚΕΠΕΣ ΠΑΤΡΑ - ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΠΑΤΡΑ - ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ DALIPAJ ΠΑΤΡΑ